Ett naturligt förhållningssätt till hälsa och välmående

Rejuvenate

NATURLIG ANSIKTSLYFTNING

En naturlig metod för att förnya ansiktets vitalitet genom att följa kroppens egen fysiologi och främja återhämtningen av dess vitala strukturer, inklusive stimulering av alla ansiktsmusklerna och bindväven.

NATURLIGT H√ĄLSOVAL

Uppt√§ck v√•r exklusiva ansiktsbehandling ‚Äď Du v√§lkomnas in i en lugn och avslappnad atmosf√§r och f√•r m√∂jlighet att ligga p√•kl√§dd p√• en bekv√§m behandlingsb√§nk, insvept i en varm filt.

Denna behandling stimulerar ansiktets cirkulation, vilket leder till ökad syretillförsel till cellerna och en mer återfuktad hud. Behandlingen löser spänningar i ansikte, käke, nacke, skalle och axlar. Behandlingen stärker ansikts-, nacke- samt axelmusklerna vilket gör bindväven mer elastisk och fast. Detta kan även vara effektiv för att lindra besvär i käken, till exempel smärta, knäppningar och spänningar relaterad till tuggleden.

En innovativ holistisk teknik som löser upp spänningar och påfrestningar i ansiktsvävnaderna genom att integrera massage, kraniosakralterapi, lymfmassage, akupressur och manuell fysioterapi.

För att uppnå de mest hållbara resultaten rekommenderas vanligtvis en serie av sex sessioner, med två till fyra dagars intervaller mellan varje behandling. Varje session fokuserar på olika aspekter av ansiktets strukturer, inklusive bindväv, ansiktsmuskler, nacke och dekolletage. Förbättringarna sker gradvis och stadigt över tid, vilket ger en mer ungdomlig och vitaliserad utstrålning.

Denna behandling passar dig som inte har genomgått några ansiktskirurgiska ingrepp de senaste sex månaderna.

Hur går det till?

Med specifika rörelser adresseras alla mjuka vävnader i ansiktet, ytliga och djupa.  

Varje session kommer att behandla olika strukturer som är involverade i ansiktsuttryck (bindväv, ansikts-, nacke- och dekolletagemuskler), och förbättringar kommer att ske stadigt och gradvis.

Rejuvenate behandling

Session 1 Рbehandlar det översta lagret av huden, börjar släppa spänningar; börjar göra huden mer elastisk.

Session 2 Рkoncentrerar sig på hårbotten, pannan och runt ögonen, arbetar djupare på muskelvävnaden.

Session 3 Рkoncentrerar sig på området från ögonen till toppen av munnen. (var medveten om att viktiga kindmuskler behandlas utifrån såväl som inuti munnen Рvalfritt).

Session 4 Рkoncentrerar sig på den nedre delen av ansiktet, käken och dekolletaget.

Session 5Рkoncentrerar sig på nacke, haka, axlar och dekolletage.

Session 6 Рinnehåller övergripande arbete, med fokus på ansiktsområdet.

Resultat

Behandlingen bidrar till lymfdränage, ökad återfuktning och förbättrad blodcirkulation.

Rynkor minskar, och huden blir jämnare. Svullnader och mörka ringar under ögonen reduceras, vilket ger en piggare uppsyn.

Muskler √•terf√•r sin sp√§nst. Bih√•lorna stimuleras vilket underl√§ttar andningen och fr√§mjar en b√§ttre h√§lsa i luftv√§garna. Huvudv√§rk och andra kraniala problem kan reduceras avsev√§rt, och i vissa fall upph√∂ra helt. 

Behandling kan lindra spänningar i käkleden (TMJ), nacklederna och andra leder i kroppen. Detta kan leda till en minskning av smärta (t.ex. huvudvärk, migrän, käksmärta), förbättrad rörlighet (t.ex. i nacke, axlar, höft) och en ökad livskvalitet.

Genom att l√∂sa upp sp√§nningar och p√•frestningar i ansiktsv√§vnaderna, inklusive de muskler och bindv√§vnader som omger sk√∂ldk√∂rteln, kan Rejuvenate bidra till en b√§ttre blodcirkulation samt ett b√§ttre fl√∂de i lymfsystemet. Detta kan i sin tur bidra till en f√∂rb√§ttrad sk√∂ldk√∂rtelfunktion.

Rejuvenate är en effektiv och skonsam behandling som passar alla åldrar och hudtyper. Den kan ge dig en piggare, friskare och mer harmonisk estetik, samtidigt som den förbättrar ditt välmående på många olika sätt.

Holistiskt välmående

meridianer och Rejuvenate tekniken, naturlig ansiktslyftnngDenna behandling, som riktar sig till ansiktets vävnader och muskler, syftar inte bara till att förbättra hudens fysiska tillstånd utan kan också vara en värdefull komponent för att återställa och balansera energisystemet (qi, chackror) i den övre delen av kroppen. Genom att frigöra spänningar och påfrestningar i dessa områden och främja cirkulationen, kan behandlingen bidra till att harmonisera energiflödet och främja en övergripande känsla av välbefinnande och balans. Det är därför denna ansiktsbehandling kan vara fördelaktig inte bara för din yttre skönhet utan också för din inre harmoni.

Inom traditionell kinesisk medicin beskrivs ett system av energikanaler, kallade meridianer, som genomströmmar kroppen. Dessa meridianer liknas vid flodbäddar, där energin rör sig. Dessa kanaler har punkter som fungerar som portar för att komma åt energiflödet. Många av dessa meridianer passerar genom områden som ansikte, huvud, nacke, axlar och bröst. 

Rejuvenate-tekniken påverkar inte bara bindväv, leder och muskler, utan påverkar även positivt energikanalerna och har därmed en fördelaktig effekt på både sinnet och andra organ i kroppen.

Utforska mer om meridianer och om att harmonisera och balansera energisystemen, inklusive chakras, för att fördjupa din förståelse av detta ämne.