Ett naturligt förhållningssätt till hälsa och välmående

BOWENSTORM

EN UNIK METOD SOM F√ĖRENAR MANUELL FYSIOTERAPI, KRANIOSAKRAL TERAPI, ENERGIMEDICIN OCH BEHANDLING AV FASCIAN ~ I SYFTE ATT BALANSERA OCH GE MER ENERGI TILL KROPP OCH SJ√ĄL

Stegen i BowenStorm-behandlingen är följande:

Få vävnaderna att slappna av:

Detta är en holistisk metod som syftar till att återställa muskelfunktioner, kopplingen till nervsystemet, lindra ackumulerade påfrestningar, främja cellulär metabolism och balansera energiströmmar. 

Behandlingssteg är en kombination mellan Bowenrörelser och traditionell osteopati där muskelkedjor aktiveras via beröring vilket i sin tur påverkar hela kroppen till avslappning och välbehag. 

Att minska eller eliminera orsakerna till muskel och vävnadspänningar:

Denna process består av skonsamma osteopatiska tekniker som innefattar manuell manipulation och mjuka beröringar för att främja kroppens naturliga läkningsprocesser och lindra smärta och obehag.

Balansering av energistrukturer:

Obalans i energistrukturer och energicenter kan skapa eller underhålla fysiska problem och sjukdomar. I detta steg fokuserar vi på att identifiera och balansera energiflödena i din kropp. Genom att använda specifika tekniker kan vi återställa balansen och förbättra ditt välbefinnande. Du kan uppleva en förbättrad fysisk och mental hälsa, ett stärkt immunförsvar och en ökad självkännedom. 

Holistiskt välmående

Kroppens alla delar är sammankopplade och påverkar varandra. Med anledning av detta behövs ett helhetsperspektiv vid behandling för att främja harmoni och balans mellan kropp, sinne och själ.

Chakrasystemet och meridianerna är två centrala begrepp inom många holistiska och alternativa terapier, inklusive traditionell kinesisk medicin och yoga. Båda systemen fokuserar på kroppens energiflöde och dess koppling till fysiskt och mentalt välbefinnande. Båda har potential att erbjuda effektiva verktyg för att förbättra både fysiskt och mentalt välmående.

Efter förbättring av biomekaniska orsaker till muskelspänningar, fokuserar jag på att balansera kroppens meridianer. Jag känner pulsen i behandlade muskler och deras koppling till kraniet för att främja hälsa och välbefinnande.

RESULTAT

BowenSTORM-terapin är en kombination av olika terapier som väcker kroppens naturliga förmåga att läka sig själv. Det är som att ge kroppen en extra skjuts för att komma igång med läkningsprocessen på flera sätt. Med osteopatiska tekniker som innerfattar manuell manipulation och mjuka beröringar är huvudeffekten att den hjälper till att förbättra ledstrukturer, muskler och kroppshållning. Genom att balansera energisystem och aktivera meridianer kan terapin stimulera kroppens naturliga processer och hjälper till att aktivera dess inbyggda läkningsmekanismer. BowenSTORM-terapi med dess mångsidiga behandlingsform kan ha positiva effekter på degenerativa sjukdomar, neurologiska störningar, autoimmuna tillstånd och cancerrelaterade problem.

Enligt principerna inom osteopati påverkar detta alla kroppssystem, vilket i sin tur harmoniserar deras funktioner och de organ de är kopplade till. Detta kan ge imponerande resultat såsom förbättrad immunitet, avgiftning av kroppen, förbättrad blodcirkulation, bättre matsmältning och ett mer balanserat nervsystem.